Mali grad

Jutri se v Kamniku odpira drsališče

06.12.2012

 

Jutri, v petek, 7. decembra, se začenja pisano praznično dogajanje v starem mestnem jedru Kamnika pod skupnim imenom Kamnik. Decembra. Čas veselja, ki ga med 7. in 31. decembrom v Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik pripravljamo prvič.

V dobrih treh tednih bomo s pestrim programom koncertov, sprevodov, uličnih predstav, delavnic, sejmov in stojnic s praznično ponudbo poskrbeli za vsak okus in prijetno druženje. Dogodki bodo zgoščeni predvsem ob vikendih, vsak teden pa bo obarvan z drugačno tematiko. Obetajo se koncerti različnih glasbenih zvrsti, od rocka do narodnozabavnih, jazza do slovenske popevke, s priljubljenimi imeni slovenske glasbene scene. 

Mesto bodo razsvetlile pravljične lučke, otroke bosta s sprevodom obiskala Miklavž in Dedek Mraz, svoj čar pa bo dodalo brezplačno drsalisče z animacijami, šolo drsanja, vodenim program in drsalnimi nastopi.

V soboto, 8. 12., ob otvoritvi decembrskega dogajanja, v Kamnik prvič prihaja tudi priljubljeni festival ARTish s prodajno razstavo avtorskih del 30 ustvarjalcev. Predstavili bodo čudovit unikaten nakit, oblačila in obuvala, pohištvo, ilustracije, lutke, dodatke za dom, keramiko, lesene izdelke in številne druge ročno izdelane unikate - številne imenitne ideje za obdarovanje.

Več informacij o vsakodnevnem prazničnem dogajanju je na voljo na spletnih straneh www.casveselja.si ali tukaj.


<< Nazaj | Novice