Mali grad

Jutri jesenski tržni dan z Okusi Kamnika praznuje prvi rojstni dan

26.09.2014

 

Jesen, rumena dobra žena, pravi stari slovenski pregovor. Resda smo vstopili že v  jesen, res pa je tudi, da je prav sedaj zorenje in obiranje poljskih ter sadnih pridelkov na vrhuncu. Zato je pravi čas, da vas povabimo na tržni dan Okusi Kamnika – Podeželje in Eko.

Prvo jesensko soboto v letošnjem letu, 27. septembra 2014, ste od 8. do 13. ure vabljeni na Glavni trg v Kamnik, kjer se bo odvijal že tradicionalni tržni dan, Okusi Kamnika – Podeželje in Eko, projekt namenjen predstavitvi bogate ponudbe kamniškega podeželja, ki so ga na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik uspešno zastavili v letu 2013. Skupaj z vami bi radi upuhnili prvo svečko uspešnega projekta!

Lokalnim pridelovalcem, ki proizvajajo domače ali ekološke izdelke, želijo omogočiti lažji način prodaje, promocijo in posledično boljši dostop do potrošnikov, kupcem pa večjo dostopnost do kvalitetnih domačih izdelkov.

Na kamniškem je veliko izvrstnih doma pridelanih dobrot in tudi ljudi, ki jih vse bolj cenijo in iščejo. Stojnice se bodo, poleg domače zelenjave in sadja, šibile tudi pod težo dobrot, kot so domači siri, skute, namazi in marmelade, mesni izdelki, pekovska peciva, piškoti, potice ter kruh in številne druge domače dobrote, tudi tokrat pa bo ena izmed stojnic namenjena promociji Okusov Kamnika - lokalno tipičnih jedi, ki jih bodo predstavili kamniški gostinci.

Zadnja sobota v mesecu kimavcu bo postregla tudi s sladkim presenečenjem.

Vabljeni na tržni dan v Kamnik!

Besedilo: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice