Mali grad

Jutri, 14. julija 2017, vabljeni na drugi kamniški kulinarični večer

13.07.2017

 

Jutri, 14. julija 2017, vabljeni na drugi kamniški kulinarični večerSi predstavljate, da bi poletne vikende začenjali z dobro hrano iz Okusov Kamnika ob spremljavi prijetne glasbe in v sproščenem vzdušju? Trend ulične kuhinje prihaja tudi v Kamnik, a v nekoliko drugačni različici.

V petek, 14. julija 2017, bo potekal drugi kamniški kulinarični večer, in sicer, kot vsak petek v juliju, v parku Evropa. Park se bo spremenil v udobno jedilnico z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom. Dobimo se od 17. ure dalje. Na drugem večeru bosta za glasbeno ozadje poskrbela duo Uroš in Tjaša in Manca Berlec.

Petkov večer, dobra hrana, prijetna glasba in sproščeno vzdušje so odlična kombinacija. Na Kamniških kulinaričnih večerih boste lahko poskusili različne jedi pod skupno znamko Okusi Kamnika. Ker se k dobri hrani prileže tudi kozarček dobrega piva, boste na kulinaričnih večer lahko spili tudi kamniško pivo.

Kulinariki iz Okusov Kamnika pa v petek, 14. julija 2017, ne bo posvečen samo večer, ampak tudi dopoldan. Med 9.30 in 10.15 bo na Glavnem trgu potekala Mala tržnica Počitniškega varstva. Na njej bodo otroci s svojimi kulinaričnimi izdelki pokazali, kako si sami predstavljajo Okuse Kamnika.

Obiskovalcem bodo tudi zmešali limonado ali pripravili, kakšen drug poletni okus. Mala tržnica, ki jo pripravlja Društvo počitniško varstvo v sodelovanju z Zavodom za turizem, šport in kulturo Kamnik, bo imela tudi z dobrodelni namen. Na posebni stojnici se bodo namreč zbirali dobrodelni prispevki za pomoč kamniškim družinam v stiski.

Ker pa je glavna sestavina vsake kuhinje na odprtem druženje, bodite del kulinaričnega dogajanja v Kamniku tudi vi. Verjamite nam, brbončice vam bodo hvaležne.

Besedilo: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik
Fotografiji: Klemen Brumec


<< Nazaj | Novice