Mali grad

Jesensko dogajanje v Teniškem društvu Pod Skalco

23.09.2014

 

Jesenski turnir je potekal v soboto, 20. septembra, rezultati pa so bili sledeči: prvo mesto je osvojil Janez Logar, drugo Zoran Poljanšek, na tretjem mesto pa je bil tokrat Primož Pestotnik.

Lansko poletje nam je nagajalo z rekordno visokimi temperaturami, letošnje poletje (če si sploh zasluži naziv poletje) pa je bilo deževno in hladno. Prav nič primerno vreme za športne aktivnosti, kljub temu pa so naši člani takoj, ko je vreme omogočalo igranje, napakirali svoj lopar, teniške copate in žogice ter odhiteli na igrišča.

V soboto, 20. septembra, je na teniških igriščih Pod Skalco potekal zaključni jesenski turnir. Že zjutraj so se zbrali vsi tenisači. Po jutranji kavici je sledil žreb in prvi dvoboji. V zaključni del tekmovanja so se uvrstili Janez Logar, Zoran Poljanšek, Primož Pestornik in Mujo Pramenko. Logar, na zadnjem turnirju na nesrečnem četrtem mestu, je v finalu premagal zmagovalca spomladnega turnirja Poljanška z rezultatom 6:2. V boju za tretje mesto je Pestotnik s 6:4 premagal Pramenka. Sledilo je tradicionalno druženje in razglasitev rezultatov.

Sezone na zunanjih igriščih pa še ni konec. Osvetljena igrišča omogočajo igranje tudi v krajših jesenskih dneh, tako da brez izgovorov, novi in stari teniški navdušenci. Se vidimo na igriščih!

Besedilo in fotografije: Teniško društvo Pod Skalco


<< Nazaj | Novice