Mali grad

Javni razpis za izbor kulturnih projektov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti, ki jih bo v letu 2017 sofinanciral Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti

24.01.2017

 

Javni razpis za izbor kulturnih projektov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti, ki jih bo v letu 2017 sofinanciral Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnostiV petek, 20. januarja 2017, je bil objavljen Javni razpis za izbor kulturnih projektov na področju ljubiteljskih kulturnih dejavnosti, ki jih bo v letu 2017 sofinanciral Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti.

Predmet razpisa je sofinanciranje projektov kulturnih društev in njihovih zvez, ki bodo izvedeni kot:

Področja dejavnosti so: zborovska, inštrumentalna (pihalni, tamburaški in mandolinski, simfonični, godalni in harmonikarski orkestri), gledališka in lutkovna, folklorna, filmska, plesna, likovna, literarna ter intermedijska dejavnost (novi mediji, IK tehnologija).

Upravičene osebe (predlagatelji projektov) po tem razpisu so kulturna društva in njihove zveze s statusom pravne osebe v Republiki Sloveniji, ki delujejo na področju razpisa in izpolnjujejo razpisne pogoje. 

Upravičeni stroški izvedbe projekta so:

Okvirna vrednost vseh razpoložljivih sredstev za predmet razpisa znaša 337.960 evrov. Rok za oddajo prijave je do ponedeljka, 20. 2. 2017.

Javni razpis in razpisna dokumentacija sta dostopna na spletni strani Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti: https://www.jskd.si/financiranje/projektni/projektni2017/besedilo_projektni_17.htm.

Lokalne izvajalce ljubiteljskih kulturnih dejavnosti pozivamo, da preučijo možnost prijave projektov na omenjeni razpis.


<< Nazaj | Novice