Mali grad

Javni poziv k predložitvi kandidatur za predstavnike nevladnih organizacij v Razvojni svet Ljubljanske urbane regije

15.11.2012

 

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) obvešča, da je odprt javni poziv k predložitvi kandidatur za predstavnike nevladnih organizacij v Razvojni svet Ljubljanske urbane regije.

Razvojni svet regije je organ, ki ga mora na podlagi Zakona o spodbujanju skladnega regionalnega razvoja (Uradni list RS št. 20/2011) in Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o spodbujanju skladnega regionalnega razvoja (Uradni list RS, št. 57/2012) ustanoviti vsaka izmed statističnih regij, v njem pa so zastopani predstavniki občin, gospodarstva in nevladnih organizacij v regiji. V Osrednjeslovenski oz. Ljubljanski urbani regiji bo nevladni sektor v razvojnem svetu zastopalo 13 predstavnikov nevladnih organizacij, ki bodo izbrani po območjih posameznih upravnih enot.

Koordinator izbora v Ljubljanski urbani regiji je Društvo za razvoj in varovanje Geoss-a - Stičišče NVO osrednje Slovenije. Postopek izbora, navodila za prijavo kandidatov ter prijavni obrazec so na voljo na spletni strani www.srce-me-povezuje.si ali na naslovu info@srce-me-povezuje.si.

Rok za oddajo kandidatur je četrtek, 22. 11. 2012.


<< Nazaj | Novice