Mali grad

Iskreno veselje varovancev Društva Sožitje Kamnik ob obisku Božička

17.12.2016

 

Župan Marjan Šarec se je dopoldan skupaj z višjo svetovalko za področje družbenih dejavnosti Katjo Vegel, občinskim svetnikom Duškom Papežem in predsednico Društva Sožitje Kamnik Metko Hribar udeležil predbožičnega obdarovanja varovancev Društva Sožitje Kamnik, ki so z iskrenim veseljem pričakali Božička in se razveselili daril, ki jih je prinesel s seboj.

Iskreno veselje varovancev Društva Sožitje Kamnik ob obisku Božička

Zbrane je v imenu Društva Sožitje Kamnik sprva pozdravila predsednica Metka Hribar.

Župan Marjan Šarec, ki se vabilom društva vedno znova rad odzove, je ob prijetnem dogodku pozdravil vse varovance ter jim zaželel vse dobro ob iztekajočem se letu 2016. S seboj pa je prinesel tudi darilo, ki ga je Božiček za varovance društva pustil na Občini Kamnik. 

Sedaj že tradicionalno, so za pestro dogajanje poskrbele učenke in učenci gledališke skupine Osnovne šole Stranje pod mentorstvom Mire Papež, ki so letos zaigrali prisrčno igrico »Kdo je napravil Vitku srajčico.«

Seveda pa najslajše vedno pride na koncu. Tako so varovanci skupaj s starši, starimi starši, prijatelji, strokovnimi sodelavci Društva Sožitje Kamnik z navdušenjem priklicali Božička, ki je s seboj prinesel tudi nekaj daril ter jim zaželel lepe misli ob prihajajočem novem letu.

 


<< Nazaj | Novice