Mali grad

Iskreno veselje učenk in učencev Osnovne šole 27. julij Kamnik ob obisku dedka Mraza

22.12.2017

 

Iskreno veselje učenk in učencev Osnovne šole 27. julij Kamnik ob obisku dedka MrazaDopoldan je učenke in učence Osnovne šole 27. julij Kamnik obiskal dedek Mraz in jih razveselil z darili ter jim zaželel vse dobro v letu, ki prihaja. Zbranim se je ob tej priložnosti pridružil tudi župan Marjan Šarec skupaj z ravnateljico Osnovne šole 27. julij Kamnik Jasno Lampe.

Sprva smo prisluhnili Zdravljici, učenec Osnovne šole 27. julij Kamnik pa je ob prihajajočem dnevu samostojnosti in enotnosti pripovedoval o državnem prazniku, ki ga obeležujemo 26. decembra.

Kot rečeno je dogodku prisostvoval tudi župan Marjan Šarec, ki je učenkam in učencem ob skorajšnjih počitnicah, ko bodo za kratek čas odmislili šolske obveznosti in se prepustili novoletnim dogodivščinam zaželel lepe božične in novoletne praznike in veliko učne energije v prihodnjem letu.

Otroci pa so nato z zanimanjem prisluhnili igrici z naslovom »Rudi in praznične kremšnite«, v izvedbi Miškinega gledališča, in že komaj čakali na prav poseben obisk. Mednje je namreč prišel dedek Mraz, ki je prav vsakomur prinesel prijetno presenečenje ter hkrati obljubil, da jih naslednje leto ponovno obišče.

Lepim mislim za leto, ki prihaja, se je ob zaključku prijetne prireditve, ki nikogar ni pustila ravnodušnega, pridružila še ravnateljica Osnovne šole 27. julij Kamnik Jasna Lampe: »Drage učenke in učenci, spoštovani starši in vi, moji sodelavci, danes zaključujemo naše druženje v letu 2017. Prijetno je sodelovati z vami, še posebno takrat, ko smo uspešni. Vendar vedite, da nam tudi tisti manj prijetni dogodki, ne jemljejo poguma in zato verjamem, da bo tudi leto, ki prihaja, dobro. Do novega leta nas loči še kar nekaj dni. Če še nimate novoletne smrečice, je zdaj zadnji čas, da jo postavite in prihajajoče praznične dni preživite s tistimi, ki jih imate najraje.«

 


<< Nazaj | Novice