Mali grad

Hura, počitnice so tu!

16.02.2014

 

Le kdo se ni bi veselil počitnic. Ne le, da nam počitnice ali že misel nanje narišejo nasmeh na lica, vsi potrebujemo prijeten oddih od vsakodnevnih tegob in obveznosti. Zimske počitnice so čas, ko si lahko privoščimo aktivne počitnice v Kamniku in okolici, ali pa se odločimo za nekoliko bolj umirjen oddih v Termah Snovik. Ponujamo vam nekaj predlogov, ki so vam jih pripravili na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik in vam bodo v pomoč pri vaši odločitvi, kje in kako preživeti zimske počitnice ter doživeti čim več lepih trenutkov v družbi prijateljev.

Že v petek, 14. februarja 2014, od 17. ure dalje, vas vabi drsališče na Glavnem trgu v Kamniku, in sicer na romantično drsanje v dvoje ali »Valentinovo na ledu«. V Ledeni gostilnici za zaljubljene vam nudijo dve enaki pijači za ceno ene.

V programu športnih aktivnosti vam tokrat ponujajo dogajanje za športne navdušence na ledu. Od ponedeljka, 17. februarja 2014, pa vse do petka, 21. februarja 2014, ste ob 14.30 uri vabljeni vsi ljubitelji drsanja na drsalne animacije. Naučili se boste osnov drsanja, zganjali drsalne vragolije na ledenem poligonu, poskrbljeno bo za animacijske igre in počitniško zabavo na sto in en način.  Na drsališču boste lahko svoje veščine drsanja urili vsak dan med 10. in 21. uro.

Od ponedeljka, 17. februarja 2014, do petka, 21. februarja 2014,  pa vam med 12. in 13.30 uro nudijo 5-dnevni tečaj drsanja za otroke, ki bo temeljil na zabavnem učenju prvih drsalnih korakov. Tečaj drsanja bo potekal 10 šolskih ur, primeren je za otroke od 3. leta starosti dalje, vključuje pa učenje drsanja v homogenih skupinah, in sicer glede na predznanje, starost in želje. Vaditelji drsanja bodo tečajnike popeljali skozi osnovni program, ki zadovoljuje tako začetnike kot tudi že bolj izkušene drsalce. Cena tečaja znaša 50 evrov. Za prijavo na tečaj pošljite elektronsko pošto na naslov luckyluka@siol.net, v zadevo napišite TEČAJ DRSANJA V KAMNIKU, v sporočilu pa navedite ime in priimek, starost otroka in kontaktno telefonsko številko. Lahko jih pokličete na telefon 01/437-73-3301/437-73-33 ali 041/671-935. Dodatne informacije so na voljo na spletni strani www.drsaj.se.

Seveda ne smemo pozabiti na soboto, 1. marca 2014, ob 11. uri, ko ste vse maškare, male in velike, vabljene na drsališče na Glavni trg, kjer bo veselo pustno rajanje in tekmovanje v maskah. Izbrali bomo tudi najspretnejšo maškaro.

V Kamniku boste lahko vsak dan doživeli kaj novega, vsak dan kaj drugačnega. Poleg aktivnosti na drsališču lahko uživate še na dolgih sprehodih, v Termah Snovik ali v lokalnih gostilnicah okušate kulinariko Kamnika in okolice.


<< Nazaj | Novice