Mali grad

Gašper Ribič sprejel težko odločitev

22.05.2018

 

Gašper Ribič sprejel težko odločitevEden najuspešnejših trenerjev v zgodovini kamniškega odbojkarskega kluba Gašper Ribič se je odločil vzeti odmor od svoje trenerske kariere. 

Ribič je bil zadnji dve leti na čelu moške ekipe Calcit Volley, s katero je v sezoni 2016/17 osvojil naslov pokalnih prvakov, v letošnji sezoni pa tudi zgodovinsko drugo mesto v srednjeevropski ligi. Pred tem je bil Ribič tri sezone glava ženske ekipe Calcit Volleyja, v klubske vitrine pa je pripeljal dva naslova državnih prvakinj ter lovoriko srednjeevropskih prvakinj, prav tako je dekleta vodil tudi v sezoni, ko so prvič zaigrala v ligi prvakinj. Vodstvo kluba je njegovo odločitev sprejelo z razumevanjem, medtem ko ime njegovega naslednika še ni znano.

Odhod Ribiča pa ni edina sprememba v kamniški ekipi. Klub se je že okrepil z izkušenim sprejemalcem Dmitrijem Babkovom, še pred njim je svoj prihod potrdil srednji bloker Miha Bregar. Za podaljšanje sodelovanja s Kamničani se je odločil tudi brazilski korektor Maxson Guilherme Pereira.

Vir: OK Kamnik, Calcit Volley


<< Nazaj | Novice