Mali grad

Festival treh tulipanov z Okusi Kamnika

08.05.2016

 

Festival treh tulipanov z Okusi KamnikaV soboto, 7. maja 2016, je na igrišču Golf Arboretuma s sklopu Festivala treh tulipanov 2016 potekal golf turnir Okusi Kamnika. V objemu čudovite narave, ki obkroža enega izmed najlepših golf igrišč pri nas, se je tokratnega turnirja udeležilo 44 igralk in igralcev, ki jim je 18 lukenj nudilo izziv in nepozabno doživetje z lokalno kulinariko Kamnika in okolice.

V okviru letošnjega turnirja s sloganom GOLF, KULINARIKA IN TULIPANI so udeleženci in obiskovalci golf turnirja na degustacijskih stojnicah med 10. in 16. uro brezplačno okušali Okuse Kamnika, ki so jih pripravili v Gostilni Repnik, Restavraciji Potočka iz Term Snovik, Gostilnici Pri Podkvi, Zdravilnem gaju Tunjice, mesar Anton iz Kamnika in podjetje Palmieri z desertnimi vini.

Tokratnega turnirja se je udeležilo 44 igralk in igralcev, ki so z načinom igre stableford premagovali izzive na igrišču, ki so bili za vsakega igralca pravi preizkus tehničnega in taktičnega znanja.

Zmagovalcem sta ob koncu turnirja nagrade podelila direktorica Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Božena Peterlin in direktor Golf Arboretuma Aleš Zorko.

Zmagovalci turnirja OKUSI KAMNIKA (7. maj 2016)

1. mesto bruto: David Žagar
2. mesto bruto: Matjaž Čirič
3. mesto bruto: Primož Poeschl 

1. mesto neto: Gordan Božičević
2. mesto neto:Franc Garvas
3. mesto neto:Mirko Rogič 

Najdaljši udarec

Najbližje zastavici

Besedilo in fotografije: Sabina Romšak, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice