Mali grad

Festival svobodne video produkcije 2020 je pred vrati

31.01.2020

 

Festival svobodne video produkcije 2020 je pred vratiFestival svobodne video produkcije (FSVP) je namenjen neodvisnim produkcijskim skupinam in posameznikom, da pokažejo svoja dela in izmenjajo izkušnje s področja video produkcije, ter gledalcem, ki jih zanimajo sveži prijemi neodvisne video produkcije. Festival ni žanrsko opredeljen, iščejo pa se, poleg vsebine, tudi presežki v uporabi produkcijskih tehnik in načinov izdelave del, razvoj video produkcije in deljenje izkušenj.

V organizaciji Zavoda Mladinski center Kotlovnica Kamnik in ob podpori Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti – o. i. Kamnik, je to že 7. festival, ki se bo zgodil v soboto, 1. februarja 2020. Tako nas v prostorih Mladinskega centra Kotlovnica čaka več kot šesturni filmski maraton, s pričetkom ob 13. uri.

Strokovna komisija je pregledala vseh 53 prejetih del, od katerih jih je 39 uvrstila v program. Filmi so razdeljeni v kategorije dokumentarni, eksperimentalni in videospoti ter igrani filmi, vsi pa se potegujejo za festivalsko priznanje Zlata ribica.

V nestrpnem pričakovanju že 7. Festivala svobodne video produkcije!

Povezava do trejlerja 2020

Spored predvajanih del

DOKUMENTARNI                           

EKSPERIMENTALNI IN VIDEOSPOTI                        

IGRANI               

Dodatne informacije lahko zainteresirani dobijo na telefonski številki +386 70 405 484 ali preko elektronske pošte na info@kotlovnica.si.

Besedilo in fotografija: FSVP


<< Nazaj | Novice