Mali grad

Družba Velika planina ob 8. marcu vsem ženskam podarja brezplačno vozovnico

24.02.2016

 

Družba Velika planina ob 8. marcu vsem ženskam podarja brezplačno vozovnicoTudi v družbi Veliki planini d. o. o. smo se odločili, da na dan žena v torek, 8. marca 2016, razveselimo dame in jim na ta dan podarimo brezplačno vozovnico. Pripravili smo posebno ponudbo, kjer dama 1 vozovnico kupi, ob povratku s planine pa jo zamenja za novo vozovnico, ki jo lahko izkoristi vse do 16. maja 2016.

Prizadevati si moramo, da ženskam v naši družbi ne bo prijetno le ob mednarodnem dnevu žensk, ampak bo dan pravic in enakopravnosti trajal skozi vse leto. Na Veliki planini smo se torej odločili, da za 8. marec vse dame povabimo na izlet na idilično planino in jih nagradimo z dodatno vozovnico.

Drage dame vzemite si dan zase in se odpravite na izlet na planino. Kuhinjski lonci naj ta dan počakajo doma, saj vam bo ekipa na Zelenem robu z veseljem postregla z odlično enolončnico s sladico. Na Zelenem robu, pa drage dame dobite še brezplačen čaj.

Ob povratku v dolino, pa vas bomo razveselili in vas nagradili z dodatno vstopnico, s tem pa poskrbeli, da si boste vzele dan zase še enkrat in si ponovno privoščile obisk Velike planine.

Besedilo in fotografija: Velika planina d. o. o.


<< Nazaj | Novice