Mali grad

Društvo upokojencev Kamnik ima prenovljene pisarne

28.02.2020

 

Društvo upokojencev Kamnik ima prenovljene pisarneDanes so nam članice in člani Društva upokojencev Kamnik z njihovim predsednikom Vinkom Polakom na čelu, z veseljem in s ponosom razkazali prenovljene pisarne, ki si jih je ogledal tudi župan Matej Slapar skupaj z višjo svetovalka za področje družbenih dejavnosti Katjo Vegel.

Kot je ob tej priložnosti povedal predsednik Društva upokojencev Kamnik Vinko Polak, je bila ureditev in prenovitev pisarn nujno potrebna investicija. Ker letošnje leto obeležujejo 70. obletnico delovanja, v okviru katere pripravljajo tudi bogat zbornik, so se odločili da to investicijo umestijo ravno v letošnje leto. Zamenjali so vso opremo uprave, ravno tako so se opravila slikopleskarska dela, zamenjali so računalnike in kupili ognjevarno omaro za dokumente, ki morajo biti zaradi Zakona o varstvu osebnih podatkih zaklenjeni, namestila pa so se nova senčila. Investicijo v vrednosti 6.000 evrov so financirali sami, dela pa je opravljalo podjetje Mizarstvo Dacar. Pomoč pri urejanju novih prostrov so nudili Franc Žerak, Ciril Čoš, Lado Hočevar, Valerija Štupar, Marija Kemperle, Lojzka Vrankar in Julka Polak

Župan Matej Slapar jim je zaželel, da bi se v novih prostorih kar se da lepo počutili, v novo opremljenih pisarnah pa verjame, da bodo delo dosti lažje in prijetnejše opravljali. »Delovne vneme vam ne zmanjka in to je resnično hvale vredno,« je med drugim še dejal ob odprtju prenovljenih prostorov.

Letošnje leto je za Društvo upokojencev Kamnik prav posebno leto, saj bodo v okviru 70-letnice delovanja poleg izida zbornika pripravili tudi slavnostno prireditev v počastitev njihovega okroglega jubileja.


<< Nazaj | Novice