Mali grad

Društvo Počitniško varstvo Kamnik vabi na varstvo med jesenskimi počitnicami

22.10.2021

 

Društvo Počitniško varstvo Kamnik vabi na varstvo med jesenskimi počitnicamiDruštvo Počitniško varstvo Kamnik je v sodelovanju s sofinacerjem projekta Občino Kamnik pripravilo pester program med jesenskimi šolskimi počitnicami, ki so ga poimenovali Jesenska pravljica.

Varstvo bo potekalo v centru Kamnika, na Osnovni šoli 27. julij Kamnik, in sicer od 7. do 16. ure. Društvo Počitniško varstvo Kamnik organizira počitniška varstva v Kamniku že deveto leto in vsako leto njihova počitniška varstvo obišče preko 300 otrok.

Program Jesenska pravljica je zastavljen z veliko aktivnostmi in vsebuje tudi izlete na Budnarjevo domačijo (kostanjev piknik in iskanje skritega zaklada), obisk Pravljičnega Šumberka, obisk Eco resorta (spoznavanje in hranjenje živali) in pohod po čarobnih gozdnih poti Zapric. Ekipa društva Počitniško varstvo Kamnik se bo potrudila, da otrokom pričara sproščeno počitniško vzdušje.

Zbirajo prijave za posamezen dan ali za celoten teden. Cena dnevnega varstva znaša 12 evrov, cena tedenskega varstva pa 45 evrov. Prijavnica je dostopna na spletni povezavi TUKAJ.

Za dodatne informacije jim lahko pišete na mail pocitnisko.varstvo@gmail.com ali pokličete na telefonsko številko 030/318-676.

Besedilo in fotografija: Društvo Počitniško varstvo Kamnik


<< Nazaj | Novice