Mali grad

Druga ekipa zanesljivo v 4. krog

03.10.2016

 

V slovenskem pokalnem tekmovanju za odbojkarje so bile v soboto na sporedu tekme tretjega kroga. Aktivni sta bili tudi dve kamniški ekipi, druga ekipa Calcit Volleyballa je na gostovanju v Radencih s 3:0 (10, 18, 17)) premagala domačo ekipo Blok&Batina Radenci, mlada tretja ekipa pa je v dvorani OŠ Toma Brejca izgubila proti ekipi Črnuče ACH II z 1:3 (23, -20, -19, -14).

Druga ekipa zanesljivo v 4. krogV svoji prvi uradni tekmi v novi sezoni so kamniški drugoligaši, ki bodo v novo sezono krenili v pomlajeni zasedbi, gostovali v Radencih. Po dobri predstavi so se veselili Kamničani, ki so tekmo začeli z Jernejem Smrekarjem, Teom Podobnikom, Žanom Bezjakom, Luko Lazarjem, Tinetom Makovcem, Bor Jese in na liberu Kristjan Krt. Ob koncu drugega niza je Smrekarja zamenjal Rok Forštnarič, ki je v končnici uvodnega niza na mestu korektorja menjal tudi Jeseta, ki ga je potem v tretjem nizu nadomestil Leon Lombergar, v drugem nizu pa je zaigral tudi Uroš Kočevar, ki je v igro vstopil namesto Bezjaka.

»Z uvodno predstavo v novi sezoni sem zadovoljen, toda prvi pravi preizkus bo sredina tekma četrtega kroga pokala Slovenije, ko se bomo v Stranjah pomerili z ravenskim Fužinarjem. Sicer pa bodo v letošnji sezoni nastopili s spremenjeno ekipo, v kateri je veliko nadarjenih igralcev, kot so Rok Forštnarič, Kristjan Krt, Teo Podobnik in Bor Jese, vsi letnik 1999, ki bodo dobili veliko priložnosti za igro,« je bil po gostovanju v Radencih zadovoljen Gregor Hribar, trener druge kamniške ekipe.

Za Calcit Volleyball II bodo v letošnji sezoni igrali organizatorja igre: Nejc Smrekar in Rok Forštnarič,  prosta igralca: Uroš Kočevar in Kristjan Krt, blokerja: Luka Lazar in Tine Makovec ter sprejemalci/korektorji: Bor Jese, Teo Podobnik, Žan Bezjak, Peter Lombergar, Leon Lombergar in Lenart Pino Lah.

V soboto je v dvorani Osnovne šole Toma Brejca igrala tudi tretja ekipa Calcit Volleyballa, ki so dvoboj z drugoligašem s Črnuč začeli spodbudno, z zmago v končnici niza, v nadaljevanju pa so bolj izkušeni gostje vajeti igre vzeli v svoje roke in zasluženo prišli do zmage. Navkljub porazu si varovanci Aleša Hribarja teden dni pred začetkom tekmovanja v 3. DOL – zahod zaslužijo pohvale za svojo borbeno igro.

Besedilo: Miha Štamcar
Fotografija: Tine Forštnarič


<< Nazaj | Novice