Mali grad

Drsališče v Tuhinjski dolini

06.02.2019

 

Drsališče v Tuhinjski doliniTuristično ponudbo v Tuhinjski dolini bo od petka, 8. februarja, obogatilo drsališče pred Termami Snovik, ki bo odprto vsak delovnik od 16. do 19. ure, med vikendom, šolskimi počitnicami in prazniki pa od 11. do 19. ure. Drsanje bo brezplačno, za izposojo drsalk pa bo potrebno odšteti dva evra. Med 18. in 22. februarjem bo v popoldanskem času potekal tudi tečaj drsanja za otroke. Prvi drsalci bodo lahko po ledeni ploskvi zadrsali v petek, 8. 2. ob 11. uri.

Pokrito drsališče bo skrbelo za zabavo na drsalkah za male in velike ljubitelje te zimske aktivnosti, obljubljajo organizatorji. Seveda niso pozabili niti na šolske počitnice. Poskrbljeno bo za pester in atraktiven animacijski program. Da bo tudi pot do drsališča ekološka in v znamenju trajnosti, bodo imeli učenci kamniških osnovnih šol zagotovljen brezplačni prevoz do drsališča. Brezplačni avtobusni prevoz na relaciji Kamnik – Terme Snovik – Kamnik bo v času šolskih počitnic omogočila Arriva Kam-Bus, dogajanje na in ob drsališču pa Turistično društvo Tuhinjska dolina.

Terme Snovik predstavljajo osrednji del turistične ponudbe v Tuhinjski dolini. Poleg bazenov s termalno vodo in wellnes storitev, nudijo tudi program izdelan po Kneippovih načelih petih stebrov za zdravje telesa in duha. Sama lega Tuhinjske doline pa omogoča planinarjenje, kolesarjenje in številne sprehode. Posebej popularen je pohod na vrh Gore, kjer si je moč ogledati taborsko cerkev sv. Miklavža.

Postavitev drsališča v Tuhinjski dolini so omogočili Občina Kamnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik in Terme Snovik.

Besedilo: Ajda Pavčič, Terme Snovik
Fotografija: Klemen Brumec


<< Nazaj | Novice