Mali grad

Drsališče na Glavnem trgu bo ponovno zaživelo v nedeljo

22.11.2010

 

V nedeljo, 28. novembra vrata po skoraj letu dni odpira drsališče na Glavnem trgu v Kamniku. Za pester program ob in na drsališču, ki bo predvidoma odprto do konca januarja, bodo poskrbeli na Agenciji za razvoj turizma in podjetništva v občini Kamnik.

V bogatem decembrskem programu se bodo predstavila različna kamniška kulturna društva. Z dobrotami in pestro ponudbo bodo praznično okrašene stojnice posebej zaživele v času Miklavževega in Božično-novoletnega sejma. Sobotni popoldnevi bodo namenjeni najmlajšim, ti se bodo zabavali ob otroških delavnicah, nedelje pa drsanju z znanimi Kamničani. Zadnjo predpraznično soboto, 18. decembra, bo obiskovalce drsališča obiskal tudi Božiček.

V Agenciji za razvoj turizma in podjetništva še dodajo, da je tudi to leto možna izposoja drsalk v prostorih Turistično informacijskega centra. Vsak četrtek pa bo potekala šola drsanja.

Slavnostno odprtje drsališča bo v nedeljo, 28. novembra, ob 16. uri. V programu bo nastopila plesna skupina Maestro, ko bo, kot so prepričani na Agenciji, navdušila staro in mlado.

Drsališče bo odprto (nedelja, 28. november 2010 – nedelja, 23. januar 2011):

Pon – čet  10. – 20. ure

Pet – sob  10. -  21. ure

Nedelja     10. – 19. ure

Izposoja drsalk: 2 evra za dve uri


<< Nazaj | Novice