Mali grad

Doživite Kamnik v času prvomajskih praznikov

22.04.2014

 

Če še ne veste, kam bi jo "popihali" za prvomajske počitnice, vam na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik predlagamo, da v času prvomajskih počitnic doživite Kamnik in prisluhnete zgodbam, ki jih pripoveduje njegova bogata zgodovina.

Izkoristite brezplačne vožnje mestno-turističnega avtobusa Kamnik-bus in se z njim popeljite do izbranih destinacij! V času od 26. aprila do 4. maja potniki prejmete posebne ugodnosti in raznovrstne popuste ponudnikov iz Kamnika.

Turistični ponudniki Kamnika so se združili in vsem uporabnikom Kamnik-busa v času prvomajskih praznikov podarjajo številne ugodnosti. Na samem avtobusu boste prejeli kupon, ki vam ga bo za vsako vožnjo predložil voznik avtobusa. Kupon velja za enkraten nakup (in za eno osebo), popusti pri posameznem ponudniku se med seboj ne seštevajo. Ob nenapovedani uri pa vas bodo vsak dan na avtobusu pričakale dobrote Okusov Kamnika.

Ponudba velja od sobote, 26. aprila 2014, do nedelje, 4. maja 2014. Informacije, med katerimi ugodnostmi lahko izbirate, pa najdete na spletnih straneh Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik.

Besedilo in fotografija: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice