Mali grad

Dom kulture Kamnik razpisuje natečaj: Ime novega abonmaja

26.05.2018

 

Dom kulture Kamnik razpisuje natečaj: Ime novega abonmajaV Domu kulture Kamnik za prihodnjo sezono pripravljajo svežo novost. Zaradi vse večjega zanimanja po sproščenem in humornem programu prihajajo na Veliki oder Doma kulture Kamnik odmevne in kakovostne komedije. Tako bodo Stand up abonma preselili v Veliko dvorano Doma kulture Kamnik, kjer se bo v petih večerih prihajajoče sezone zvrstilo pet izbranih komedij slovenskih gledališč. Predstave bodo na sporedu ob torkih ob 19.30.

S preoblikovanjem abonmaja bodo preoblikovali tudi ime. Pri izbiri se želijo povezati z obiskovalci, zato vabijo, da s klikom na https://www.1ka.si/a/173513 vpišejo predlog za ime novega abonmaja. Predloge bodo zbrali in izbrali najbolj domiselnega, duhovitega in kreativnega ter ga nagradili z brezplačnim novim abonmajem.

Predloge zbirajo do petka, 15. junija do 12. ure.

Med vsemi, ki bodo sodelovali in vnesli svoje ime, priimek ter elektronski naslov, bodo 15. junija izžrebali prejemnika novega abonmaja Doma kulture Kamnik. Nagrajenčevo ime bo skupaj s predlogom objavljeno na Facebook strani Dom kulture Kamnik. Nagrajenec bo o glavni nagradi obveščen preko elektronski pošte. Splošni pogoji in pravila sodelovanja v nagradnem natečaju so objavljena na spletni strani www.domkulture.org.

Besedilo: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice