Mali grad

Dobrodošli pod krošnjo kulture tudi v sezoni 2018/2019

29.08.2018

 

Dobrodošli pod krošnjo kulture tudi v sezoni 2018/2019V Domu kulture Kamnik v novi sezoni 2018/19 pripravljamo pester in raznolik program. Poleg obstoječih abonmajev, Maistrovega abonmaja in Abonmaja Kam'nček, ki ostajata nespremenjena, smo v novi sezoni dodali Abonma Kam'na'smeh. Ta bo v Veliko dvorano Doma kulture Kamnik pripeljal pet izbranih komedij, ki bodo poskrbele za  smeh in zabavo. »Pri sestavljanju vseh treh abonmajev in izbranih gledaliških predstav smo upoštevali pestrost žanrov, kakovost predstav ter njihovo vsebino, aktualnost in kritičen pogled na sodobno družbo,« pravi vodja oddelka za kulturo na Zavodu za turizem, šport in kulturo Tomaž Simetinger.

Nadaljevali bomo tudi z uspešno začrtanim projektom Glasba z okusom, ki bo začinjal torkove večere v intimni atmosferi Kluba Kino dom. »Kot prvi gost bo konec septembra z govornimi in pevskimi imitacijami nastopil Tilen Artač. K dobri glasbi se poda dobra hrana, zato bomo, kot je v navadi, po koncertu postregli z večerjo, ki jo bo pripravilo Gostišče Repnik,« projekt na kratko napoveduje Tomaž Simetinger.

V novi sezoni pripravljamo še nekaj novosti, in sicer sodelovanje z Glasbeno šolo Kamnik ter Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra Kamnik. Program bo objavljen v sredini septembra. Prav tako pa po uspešni prvi sezoni nadaljujemo s projektom Poletje pod krošnjo, ki bo konec sezone ponovno oživilo dvorišče pred Domom kulture Kamnik z brezplačnimi festivalskimi dogodki.

 … dobrodošli pod krošnjo kulture

Vabljeni k vpisu v novo abonmajsko sezono 2018/19:

Maistrov abonma


Abonma Kam'na'smeh


Abonma Kam'nček


 Glasba z okusom

*Več o posameznih predstavah si lahko preberete na naši spletni strani.
*Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Besedilo: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik
Fotografija: Klemen Brumec


<< Nazaj | Novice