Mali grad

Dobrodelnih 1300 pohodnikov

24.03.2015

 

Pretekli vikend je minil v duhu dobrodelnosti in pohodov na priljubljenega sv. Primoža nad Kamnikom. Kljub slabi vremenski napovedi je vreme zdržalo in v dobrodelno knjigo pohodov Študentskega kluba Kamnik se je podpisalo 1300 pohodnikov.

Projekt smo uspešno izpeljali že drugo leto zapored, tokrat nam je na pomoč velikodušno priskočilo podjetje Calcit d.o.o., ki je bilo naš zlati pokrovitelj. Za vsak vaš podpis so namreč prispevali 0,50evrov.

Izkupiček je namenjen mladi mamici z otrokoma, ki jo je življenje postavilo pred težko preizkušnjo. Podpisalo se je 1300 pohodnikov, kar v evrih pomeni 650 evrov. Poleg zlatega pokrovitelja ste svoj delež s prostovoljnimi prispevki dodali še vi, pohodniki. V skrinjici se je nabralo 300 evrov prostovoljnih prispevkov, temu pa je gostišče Pri planinskem orlu – Janez Uršič s.p. dodalo še 50 evrov, tako da je končni zbrani znesek akcije Vikend dobrodelnih pohodov, 1.000 evrov!

Hvala vsem, ki ste prispevali in podprli našo akcijo.

Dobrodelni koncert Katrinas, Viharnikov in Klape Mali grad

Dobrodelnega meseca še ni konec. Vabimo vas, da se udeležite dobrodelnega koncerta, ki bo v nedeljo, 29. marca 2015, ob 18. uri v Domu kulture Kamnik. Z nami bodo Ansambel Viharnik, Klapa Mali grad in Katrinas. Izkupiček od prodaje kart bomo namenili dijakinjama Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik. Glede na to, da je jutri materinski dan, je karta za koncert lahko lepo darilo, sploh ker vsebuje še dober namen.

Besedilo in fotografije: Špela Novak, Študentski klub Kamnik


<< Nazaj | Novice