Mali grad

Dobrodelni odbojkarski turnir

09.03.2015

 

Včerajšnjo nedeljo je poleg dneva žena zaznamoval tudi dobrodelni odbojkarski turnir, ki se je v športni dvorani Osnovne šole Stranje odvil pod okriljem Študentskega kluba Kamnik in Leo kluba Kamnik. Skupaj smo zbrali 650 evrov, ki jih bomo podarili materi z dvema otrokoma.

Turnirja se je udeležilo 8 mešanih ekip, z derbijem sta ga otvorili ekipi ŠKK in Leo klub Kamnik. Tekme je zaznamoval »fair play« in prijateljsko vzdušje. Kljub temu, da rezultati danes niso bili tako pomembni, je treba povedati, da so prvo mesto zasluženo zasedli Levčki, ki so v finalu tesno ugnali Ekipo Raketa, tretje mesto pa so si prislužili Robl team. Nedeljsko dopoldne je minilo v znamenju dobre volje in ekipnega duha. Rek važno je sodelovati, ne zmagati v primeru minulega dobrodelnega turnirja še kako drži, na koncu dneva pa sta zmagala dobrodelnost in šport.

V današnjem svetu nam vsem primanjkuje časa, zato gre velika zahvala vsem ekipam, ki so z udeležbo na turnirju darovale vsaka 50 evrov, še posebno pa Osnovni šoli Stranje za dvorano in tehnično podporo ter Calcit Volleyballu za podpisano odbojkarsko žogo, ki so jo prejeli zmagovalci. Skupaj s sponzorji so omogočili, da je dogodek uspel in, da bi ga športniki želeli čimprej ponoviti!

Vabimo vas, da se nam pridružite v dobrodelnosti na dogodkih, ki se bodo zvrstili tekom meseca:

Besedilo in fotografija: Špela Novak, Študentski klub Kamnik


<< Nazaj | Novice