Mali grad

Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik

10.03.2016

 

Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik Študentski klub Kamnik letos že četrto leto zapored organizira Dobrodelni mesec marec. Glavni namen je zbrati čim več sredstev, s katerimi bomo polepšali vsakdanjik izbranim socialno-ogroženim kamniškim dijakom, študentom in mladim družinam, pozabili pa ne bomo tudi na brezdomne živali.

Dobrodelni mesec marec se je do sedaj izkazal kot izjemno uspešen projekt, saj smo v treh preteklih letih skupaj zbrali in podarili več kot 7.000 evrov (od tega skoraj 3.500 evrov samo v lanskem letu). Poleg denarnih sredstev smo podarili tudi ogromno hrane in drugih pripomočkov ter tako pomagali več kot dvajsetim družinam in posameznikom. Najpomembnejše pa je to, da se pri vsem skupaj tudi družimo, zabavamo, spodbujamo športni duh in skrbimo za zdravje in dobro počutje.

Letošnji dobrodelni marec obsega naslednje dogodke

Cilj prav vseh dogodkov je zbrati čim več sredstev, polepšati vsakdanjik čim več mladim ljudem in se pri tem še zabavati. Upamo, da se nam boste pri tem projektu pridružili in z nami dokazali, da za nas male stvari lahko ljudem v stiski spremenijo življenje na bolje.

Vir: Študentski klub Kamnik


<< Nazaj | Novice