Mali grad

Dobrodelni koncert Društva staršev otrok s posebnimi potrebami

12.03.2016

 

Zvečer se je v Domu kulture Kamnik odvijal dobrodelni koncert, ki so ga pripravili v Društvu staršev otrok s posebnimi potrebami. Zbranim se je v imenu Občine Kamnik pridružil podžupan Matej Slapar skupaj z višjo svetovalko za področje družbenih dejavnosti Katjo Vegel. 

Dobrodelni koncert Društva staršev otrok s posebnimi potrebami

Izkupiček koncerta je namenjen ureditvi Centra za mlade gibalno ovirane osebe, ki se nahaja na Usnjarski cesti v Kamniku. Za glasbeno popestritev večera so poskrbeli Incredible trio, pevke in pevci Mešanega pevskega zbor Cantemus Kamnik, glasbena skupina Las Gafas, Vokalna skupina Krila, mladi in nadobudni glasbeniki iz skupine The Eccentrics ter Mara in ljudske pevke. Vezna beseda je pripadala Roku Koscu.

Ob tej priložnosti je v imenu Društva staršev otrok s posebnimi potrebami zbrane nagovorila Andreja Potočnik in se zahvalila vsem, ki jim je mar in znajo prisluhniti tako staršem kot otrokom s posebnimi potrebami. Posebno zahvalo je med drugim namenila tudi Občini Kamnik, ki jih podpira pri projektu, ter pobudniku in glavnemu organizatorju današnjega večera Simonu Zormanu.

Poleg koncertnega dela so v preddverju Doma kulture Kamnik pripravili razstavo in prodajo slikarskih del kamniških umetnikov.

Slike so v dobrobit dnevnega centra podarili Marjan Novak, Stane Balantič, Vinko Železnikar, Ivo Kordaš, Irena Novak, Marko Novak, Dušan Štrajhar, Lojze Kalinšek, Andrej Schlegel, Tomaž Schlegel, Robert Uranič, Alojz Berlec, Greta Boltar, Vojko Turšič, Mišo Kokovnik, Matevž Sterle, Nina Koželj, Štefan Jež in Dušan Sterle. Razstava pa bo na ogled in za prodajo na voljo do petka, 18. marca 2016.  


<< Nazaj | Novice