Mali grad

Dobro delo na pripravah se je kamniškim plavalcem obrestovalo

14.11.2019

 

Dobro delo na pripravah se je kamniškim plavalcem obrestovaloPlavalci prve, druge in tretje selekcije Plavalnega kluba Kamnik so krompirjeve počitnice preživeli na enotedenskih pripravah v novem 25 metrskem »Gradskem bazenu« v Puli. Njihovo pridno delo se je obrestovalo, saj so že ta vikend na tekmi v Celju pokazali dobre rezultate.

Del ekipe prve in druge selekcije, varovancev Mihe Potočnika, se je v soboto 9. in nedeljo 10. novembra, udeležilo 34. mitinga za pokal mesta Celje, ki je hkrati štel za 1. tekmovanje sezone za Veliko nagrado Slovenije. Plavalnega mitinga se je udeležilo 339 plavalcev, med njimi je bilo 11 Kamničanov.

Z nastopi so bili zadovoljni, saj so se vsi uvrščali v finala in skupno zabeležili kar 30 finalnih nastopov ter dosegli veliko osebnih rekordov. Priborili so si tudi 13 medalj: 5 zlatih, 6 srebrnih in 2 bronasti.

Medalje za Plavalni klub Kamnik so osvojili:

Poleg naštetih so se v finalne nastope uvrstili tudi kadeti: Mark Anej Lapuh, Nik Peterlin, Jakob Prebil, Gašper Stele in Jaka Varga, med mladinci pa Jernej Prebil.

Čestitke!

Besedilo: Helena Končar, Plavalni klub Kamnik
Fotografije: PK Neptun Celje

 


<< Nazaj | Novice