Mali grad

Do nadaljnjega odprt tekoči račun za zbiranje sredstev v namen nakupa dvigala za deklico Indiro

06.01.2022

 

Do nadaljnjega odprt tekoči račun za zbiranje sredstev v namen nakupa dvigala za deklico IndiroSvet okoli nas doživljamo predvsem s čustvi in še posebej v decembrskem času smo mislili tudi na ljudi, ki so med prazniki doživljali poglobljene osebne stiske in morda živijo v pomanjkanju. Ekipa Zavoda za turizem in šport Kamnik se je skupaj z Občino Kamnik odločila, da bodo imeli prednovoletni koncerti dobrodelno noto in bodo obiskovalci ob prevzemu kart namenili prostovoljne prispevke. Celotni zbrani izkupiček vseh koncertov (Jana Plestenjaka, Pera Lovšina in Helene Blagne) je bil 8.563,40 evrov in smo ga namenili gibalno ovirani deklici Indiri, ki nujno potrebuje dvigalo. Gre namreč za deklico, ki jo mora oče na rokah nositi v 3. nadstropje večstanovanjske stavbe.

Obveščamo vas, da tekoči račun za Indiro ostaja do nadaljnjega odprt za dodatne donacije. Nakazilo je možno na TRR SI56 0231 2009 2509 685 (Karitas Kamnik), in sicer z namenom: Dvigalo Kamnik.

Verjamemo, da bo zbrani znesek zelo olajšal nakup dvigala za deklico Indiro, ki jo je prizadela zahrbtna bolezen cerebralna paraliza in olajšal življenje njej ter njeni družini. Ob tej priložnosti je družina deklice namenila tudi zahvalno pismo, ki si ga lahko preberete TUKAJ

Veseli bomo, če boste tudi vi lahko pomagali. Hvala za vašo pomoč.


<< Nazaj | Novice