Mali grad

Dijaki poklicne mature poskrbeli za najboljše darilo učiteljem – 5 zlatih maturantk in 100 odstotni uspeh kamniških dijakov

04.07.2016

 

Dijaki poklicne mature poskrbeli za najboljše darilo učiteljem – 5 zlatih maturantk in 100 odstotni uspeh kamniških dijakovDanašnji ponedeljek, 4. julij 2016, je prinesel veselje in zadovoljstvo veliki večini maturantov poklicne mature 2016. Dijaki Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik, ki so v programih strokovne šole in udeleženci izobraževanja odraslih nedavno opravljali poklicno maturo, so se odrezali odlično – nadpovprečno, 100-odstotna uspešnost in kar 5 zlatih maturantk.

62 kandidatov (13 na enoti izobraževanja odraslih, 20 v programu ekonomski tehnik in 29 v programu vzgojitelj predšolskih otrok) je uspešno zaključilo svoje šolanje, še posebej pa se letos veselimo tudi s 5 zlatimi maturantkami iz programa  predšolska vzgoja, in sicer z Nino Homar, Lidijo Kocijančič, Klaro Kregar, Tejo Škarja in Patricijo Žičkar Vodlan.

V ponedeljek, 11. julija 2016, pa bodo znani še za rezultati splošne mature 2016, kjer ravno tako pričakujemo vrhunske dosežke.

ISKRENE ČESTITKE!

Vir: Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik


<< Nazaj | Novice