Mali grad

Dež nas ne moti!

14.08.2019

 

Dež nas ne moti!Čepraj je bilo včerajšnje dogajanje na Kamfestu začinjeno z dežnimi kapljami, nas to ni zmotilo, dogodki so se odvili po urniku, dan pa je minil brez večjih sprememb - edino kakšen stol smo prestavili na suho.

Za zabavo na Otroškem odru je poskrbela improvizacijska predstava Didl Dadl Dum, v Galeriji Dika pa sta Drajnarjuva Vampa poskrbela čudovit večer družbenokritičnih šansonov, ki so odmevali po kamniških ulicah ter preizpraševali Slovence, človečnost in še kaj drugega. Vmes je Parku mladih potekal turnir v taroku, v Domu kulture Kamnik pa je potekal ImproKamFest z dvema fantastično-odličnima predstavama. Dež ni niti malo zmotil koncerta Samih bab, pod streho so se prestavili obiskovalci festivalskega kina, vzdušje na Samostanskem odru pa je Slavko Ivančić s svojo karizmo, legendarno energijo in dobro voljo spravil do nenadejanih višav, tako da se obisovalci skorajda niso zavedali kapljanja z neba.

Kot je slutiti, nam bo vreme danes naklonjeno. Kot vsak dan se bo dogajanje začelo na sejmu Diversity in med knjigami, nadaljevalo pa na Otroškem odru - tokrat s cirkuško predstavo Cirkus na Mesec. Mladina pripravlja karaoke, v galeriji se bomo sprehodii po razstavi Dušana Sterleta. Za izvrstno glasbo pa bodo danes poskrbeli Severa Gjurin z Urošem Rakovcem in Dejanom Lapajno na Samostanskem odru, totalno izšekani Haiku Garden za Kavarno Veronika, ne smete pa spregledati niti večernega zimproviziranega Big Benda v DKK-ju in Impro dvojk v La Pinati. Ljubitelji sedme umetnosti pa boste na Glavnem trgu uživali v Mrtvih, ki ne umirajo - platno dvigamo okoli sedmih.

Pridite v Kamnik!

Vir: www.kamfest.org


<< Nazaj | Novice