Mali grad

Delovni obisk poslanske skupine NSi

18.02.2013

 

Danes je župan Marjan Šarec v prostorih občinske stavbe sprejel ministrico za Slovence v zamejstvu in po svetu ter predsednico stranke NSi Ljudmilo Novak. Skupaj z vodstvom poslanske skupine NSi se danes mudijo na delovnih obiskih v Kamniško-domžalski regiji. Kot je povedala ministrica Ljudmila Novak so obiskali občine Dol pri Ljubljani, Domžale, Trzin, Mengeš, Komenda, Kamnik, Lukovica in Moravče. »Na teh obiskih želimo spoznati probleme občin in kot politična stranka želimo pomagati oziroma sodelovati pri teh težavah. Tako smo se srečali z nekaterimi župani, podžupani, podjetniki in drugimi, ki so nam predstavili svoje težave. Mi bomo to posredovali naprej bodisi kot poslansko vprašanje bodisi kot vprašanje pristojnemu ministrstvu in si seveda prizadevali, da bi lahko pomagali tudi pri reševanju.«

Na delovnem srečanju je župan Marjan Šarec vodstvu poslanske skupine NSi predstavil ključne projekte v občini Kamnik, kot so področje kohezije (vodovod, kanalizacija), ponovno razgrnitev občinskega prostorskega načrta, gradnjo Osnovne šole Toma Brejca, stanje družbe Velika planina d.o.o., projekt Spominske sobe Rudolfa Maistra ter problematiko vrtcev v občini.

Po končanem obisku pri županu se je vodstvo poslanske skupine NSi odpravilo še v podjetje Calcit d.o.o. ter Terme Snovik-Kamnik d.o.o..


<< Nazaj | Novice