Mali grad

Dar za otroški nasmeh

16.10.2018

 

Dar za otroški nasmehZa nami je uspešno izveden 3. tradicionalni dobrodelni koncert »DAR ZA OTROŠKI NASMEH«, ki je potekal v telovadnici Osnovne šole Stranje, v petek, 12. oktobra 2018. Na dan dobrodelnega koncerta je bilo zbranega  3.450 evrov in donacija Liste Toneta Smolnikarja 1.000 evrov.

Koncert je potekal v sproščenem in povezovalnem ozračju. Nastopajoči so hitro našli pristen stik z obiskovalci, ki so jih nagradili z dolgimi aplavzi. Obiskovalci so povsem napolnili dokaj prostorno telovadnico.  Pokazalo se je, da je dobrodelnost doma v našem kraju, kar je v svojem pozdravu poudaril g. župnik Anton Prijatelj. Dve in pol urno prireditev je z zahvalo vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri koncertu, končala voditeljica ŽK Stranje Nevenka Kregar. Povedala je tudi, da ŽK Stranje praznuje letos 25 let obstoja in da je aktivnih še vedno precej ustanovnih sodelavcev.

Župnijska Karitas Stranje se še enkrat iskreno zahvaljuje vsem, ki so se udeležili koncerta in nastopajočim: Otroškemu pevskemu zboru Osnovne šole Stranje, Skupini Špica, Maji Oderlap, Ansamblu Domačini, Atomik Harmonik, Ansamblu Galop, Skupini Eros, Ansamblu Viharnik, Francu Pestotniku Podokničarju in vodenje, Nini Cestnik Pavlič.

Vsem, ki so pomagali pri izvedbi dobrodelnega koncerta: ravnatelju Osnovne šole Stranje Borisu Jemcu, zaposlenim Osnovvne šole Stranje, Anžetu Burji, župniku Antonu Prijatelju, Miri Rifl in njeni ekipi za okrasitev odra, sodelavcem Župnijske Karitas Stranje, Sazas.

Zahvaljujemo se vsem, ki so donirali denar ali svoje izdelke: Listi Toneta Smolnikarja 1000 evrov, Calcitu 500 evrov, Avtomehanika Cotman 100 evrov, Gostišče Orel za pogostitev nastopajočih, Enzo grafika za tisk plakatov, Tei Kregar za izdelavo plakata, Komunalnemu podjetju Kamnik za izobešanje transparenta, Fructalu za sokove.

Organizacija dobrodelnega koncerta »DAR ZA OTROŠKI NASMEH«  bi bila brez vas bistveno težje izvedljiva. Prepričani smo, da bomo tudi v bodoče dobro sodelovali in da se bo z našo skupno pomočjo prikradlo še veliko nasmehov na otroške obraze.

Besedilo in fotografija: Nevenka Kregar in sodelavci Župnijska Karitas Stranje

 

 

 

 

 

 

Stranje, 13.10.2018


<< Nazaj | Novice