Mali grad

Dan druženja v Dnevnem centru Štacjon

22.05.2014

 

Opoldan se je župan Marjan Šarec, skupaj z direktorjem občinske uprave mag. Ivanom Kendo, višjo svetovalko za področje družbenih dejavnosti Občine Kamnik Katarino Vegel in direktorico Centra za socialno delo Kamnik mag. Elizabeto Pristav Bobnar, pridružil potnikom Dnevnega centra Štacjon in z njimi preživel prijetne trenutke ob njihovem dnevu druženja.

Dnevni center, ki deluje v okviru Centra za socialno delo Kamnik, uporabnikom, ki imajo težave v duševnem zdravju, nudi pomoč pri kakovostnem preživljanju časa, razvijanju njihovih sposobnosti in okrepitvi njihovih življenjskih zmožnosti. Teče že drugo leto, odkar je svoja vrata odprl Dnevni center, vanj pa je vklučenih približno 36 oseb. Danes smo se ob obujanju spominov na mnoga druženja in druge zanimive dogodke družili s potniki, kot si sami radi rečejo.

Župan Marjan Šarec ni skrival navdušenja nad prijetnim sprejemom, ki ga potniki in posadka Dnevnega centra Štacjon vedno znova pripravijo županu. Vsekakor so ga z dobro voljo in iskrenimi nasmehi razveselili z drobnimi pozornostmi, ki jih ustvarjajo sami, pa tudi za pogostitev so več kot odlično poskrbeli.


<< Nazaj | Novice