Mali grad

Cvetoča jesen v Termah Snovik

01.10.2019

 

Cvetoča jesen v Termah SnovikTuristično društvo Tuhinjska dolina je v nedeljo, 29. septembra, pripravilo pisano razstavo rož iz krep papirja in rokodelskih izdelkov, obiskovalci pa so se lahko tudi sami preizkusili v izdelovanju prelepih cvetlic na raznih delavnicah. Stojnice so zažarele v čudovitih barvastih cvetovih in cvetnih aranžmajih iz krep papirja, ki so navdušili obiskovalce.

Minuli vikend je v prireditvenem šotoru pri Termah Snovik potekala prečudovita razstava cvetja iz krep papirja. Izdelovalke pisanega cvetja so bile vesele občudovanja in številnih pohval obiskovalcev. Njihove umetnine je včasih težko ločiti od pravega cvetja. Svoje spretnosti so na razstavi z veseljem prikazale tudi drugim.

Zbrane na prireditvi je nagovoril predsednik Turističnega društva Tuhinjske doline in prokurist Term Snovik Ivan Hribar, ki je obiskovalcem zaželel lepo nedeljo. Vse razstavljavce in obiskovalce pa je pozdravil tudi župan Matej Slapar.

Za kulturni program so poskrbeliGodba Turistično društvo Tuhinjska dolina, Village voices iz Avstrije in Mešani pevski zbor Mavrica.

Besedilo in fotografiji: Ajda Pavčič, Terme Snovik, d. o. o.


<< Nazaj | Novice