Mali grad

Članice Društva kamniških mažoretk Veronika so v Parku Evropa zasadile drevo

16.06.2015

 

Župan Marjan Šarec je popoldan skupaj s članicami Društva kamniških mažoretk Veronika, njihovo predsednico Katjo Krošelj in podpredsednico Katjo Trpotec, predsednikom Mestne godbe Kamnik Borisom Selkom, dirigentom Mestne godbe Kamnik Martinom Dukaričem in z ostalimi člani Mestne godbe Kamnik v Parku Evropa zasadil drevo.

Kamniške mažoretke so v začetku meseca obeležile okrogli jubilej in pripravile slovesnost, ki nam bo vsem ostala v resnično lepem spominu. Takrat so za darilo ob praznovanju s strani prijateljev, godbenic in godbenikov Mestne godbe Kamnik prejele drevo.

Kot je ob slovesnosti dejala predsednica Društva kamniških mažoretk Veronika Katja Krošelj, kamniške mažoretke brez Mestne godbe Kamnik, predsednika godbe Borisa Selka in dirigenta Martina Dukariča, danes ne bi bile tam, kjer so. V imenu Mestne godbe Kamnik jim je darilo predal njihov predsednik Boris Selko in že takrat obljubil, da bo drevo, kot simbol njihovega prijateljstva, v Kamniku našlo primerno mesto.  

Danes so, kot že rečeno, podarjeno drevo zasadili v Parku Evropa, župan Marjan Šarec pa je ob tem simbolnem dejanju kamniškim mažoretkam zaželel, da bi, tako kot drevo, rasle in razvijale svojo dejavnost in jo uspešno prenašale na mlajše generacije.  


<< Nazaj | Novice