Mali grad

Člani Medobčinskega društva Sožitje so se veselili ob novoletnem druženju

09.12.2018

 

Člani Medobčinskega društva Sožitje so se veselili ob novoletnem druženjuV Kulturnem domu Radomlje se je popoldan v okviru Medobčinskega društva Sožitje odvijalo novoletno druženje, kjer se je zbranim pridružil tudi podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Igor Žavbi skupaj z županom Občine Komenda Stanislavom Poglajnom, s podžupanom Občine Mengeš Bogom Ropotarjem, podpredsednico Zveze Sožitje Branko Perne in predsednico Medobčinskega društva Sožitje dr. Tatjano Novak.

Predsednica Medobčinskega društva Sožitje dr. Tatjana Novak je ob pričetku kulturne prireditve strnila svoje misli z zahvalo vsem, ki jih podpirajo. Njenim besedam so se pridružili tudi župan Občine Komenda Stanislav Poglajen, podžupan Občine Mengeš Bogo Ropotar, podpredsednica Zveze Sožitje Branka Perne in predstavnika družbe Petrol.

Podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Igor Žavbi, ki je s košarico zdravja razveselil članice in člani Medobčinskega društva Sožitje, pa je dejal: »Hvala lepa za povabilo. V tem letu smo se veliko naučili drug od drugega. Veliko nalog in izzivov nas je čakalo in verjamem, da smo jih uspešno uresničili. Čaka nas še tri tedne priprav na novo let, na božične praznike in na to, da se soočamo z novimi izzivi in nalogami, ki nas čakajo v letu 2019. Zahvaljujem se vam za preteklo sodelovanje in vam želim lep december ter lepe praznične dni, leto 2019 pa naj bo v slogu z vašim imenom, naj bo resnično v sožitju z vsemi.«

Ob tej priložnosti je približno 200 članic in članov Medobčinskega društva Sožitje, njihovih prijateljev, sorodnikov, skrbnikov in rejnikov ter strokovnih sodelavcev in podpornikov društva prisluhnilo dramski skupini Kulturnega društva Mlin Radomlje, ki so pripravili prijetno gledališko igro z naslovom »Lešniki«, in sicer avtorice Nine Mav Hrovat.

Tako kot že vsako leto, se jim je pridružil tudi Dedek Mraz in jih je obiskal s polnim košem daril. S strani družbe Petrol in okoliških bencinskih servisov pa je bila Medobčinskemu društvu Sožitjepredana donacija v vrednosti 1.600 evrov, ki jo bodo resnično s pridom uporabili v namen zimskega domovanja. Ob zvokih glasbe dua Gorenjca je sledilo druženje, seveda pa niso pozabili tudi na obujanje prijetnih spominov na preteklo leto.


<< Nazaj | Novice