Mali grad

Ciril Grkman ostaja predsednik Calcit Bike Teama

14.01.2019

 

Ciril Grkman ostaja predsednik Calcit Bike Teama Ciril Grkman je na občnem zboru Kolesarskega društva Calcit Kamnik, ki je potekal v Gostišču pri planinskem orlu v Stahovici, dobil podporo za nadaljnje vodenje kamniškega kluba. Cufi Calcit Bike Team vodi že od leta 2001.

V upravnem odboru bodo poleg predsednika sedeli podpredsednik Janez Vovk ter člani Boštjan Hribovšek, Petra Kranjec, Katarina Guzej, Sandi Auer in Boštjan Trstenjak. V nadzorni odbor so bili izbrani Miha Kirn, Mira Kranjec in Iztok Arbajter, v disciplinsko komisijo pa Fredo Rajter, Rajko Novak in Eva Cimprič.

Sicer pa je podpredsednik društva Janez Vovk med glavnimi aktivnostmi društva v letu 2018 izpostavil organizacijo 21. Kamniškega krosa (mednarodne dirke prve kategorije in hkrati tekme slovenskega pokala) ter v sklopu tega vojaškega svetovnega prvenstva, ureditev nove proge v Kamniku, udeležbe na svetovnih pokalih v Nemčiji ter na Češkem, udeležbo mladincev na mednarodnih dirkah ter odlične uvrstitve članov - društvo ima sedem državnih prvakov in je prvi v klubskem točkovanju.

Cilji za sezono 2019 so udeležba A ekipe in mladincev na dirkah v tujini, podpora Roku Nagliču v sodelovanju s Kolesarsko zvezo Slovenije pri lovu na uvrstitev na olimpijske igre v Tokio 2020, organizacija 22. Kamniškega krosa ter organizacija zimskih ter letnih priprav za člane društva.

Besedilo: PR Calcit Bike Team
Fotografij: Frane Kranjec/prijavim.se


<< Nazaj | Novice