Mali grad

Četvorka maturantov ŠCRM Kamnik

28.05.2012

 

Dopoldan je župan Marjan Šarec na Glavnem trgu v Kamniku pozdravil in nagovoril 133 maturantk in maturantov Šolskega centra Rudolfa Maistra Kamnik, ki so zaplesali četvorko. Dobro razpoloženi dekleta in fantje, so po prejetju spričeval, skupaj z učitelji in ravnateljema izpred ŠCRM Kamnik krenili po Šutni do Glavnega trga.

Tam je našim maturantkam in maturantom, ob pomembni prelomnici v njihovem življenju, iskreno čestital tudi župan Marjan Šarec ter jim zaželel, da uspešno zaplešejo tudi novim izzivom naproti, saj jih čaka še zadnje srednješolsko dejanje, zrelostni izpit. »Le s pravo izbiro poklicne poti, boste lahko resnično uspešni kot posamezniki in na ta način prispevali tudi k večji družbeni blaginji«, je še dodal župan.

Po četvorki maturantov, sta se plesu pridružila tudi direktor ŠCRM Kamnik mag. Šemso Mujanovič in ravnateljica Srednje ekonomske šole dr. Tatjana Novak, ki nista skrivala ponosa nad maturanti, saj so, kot sta nam povedala, na Gimnaziji v 6. oddelkih 4. letnikov zabeležili kar 95,4 odstotno uspešnost, oddelek na Srednji ekonomski šoli pa 70 odstotno uspešnost.

Zbrane misli ter srečno kamniški maturantje!

<< Nazaj | Novice