Mali grad

Četvorka maturantov Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik

27.05.2013

 

Dopoldan je župan Marjan Šarec na Glavnem trgu v Kamniku pozdravil in nagovoril 158 maturantk in maturantov Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik, ki so zaplesali četvorko. Dobro razpoloženi dekleta in fantje, so po prejetju spričeval, skupaj z učitelji in v.d. ravnatelja, krenili izpred GSŠRM Kamnik po Šutni do Glavnega trga.

Tam je našim maturantkam in maturantom, ob pomembni prelomnici v njihovem življenju, iskreno čestital tudi župan Marjan Šarec ter jim zaželel, da uspešno zaplešejo novim izzivom naproti, saj jih čaka še zadnje srednješolsko dejanje, zrelostni izpit. »Pred vami je nova življenjska pot, nabirali boste nova znanja in izkušnje. Današnji dan, današnji ples, pa je kot češnja na torti, pokazali boste vaše plesno znanje. Ponosni in veseli smo, da vas lahko spremljamo tukaj v središču Kamnika, na vaši nadalnji poti pa vam želim vse dobro in radi se vračajte v Kamnik«, je še dodal župan.

 

V. d. ravnatelja GSŠRM Kamnik mag. Šemso Mujanovič ni skrival ponosa nad maturanti, saj so, kot nam je povedal, v 5. oddelkih 4. letnikov gimnazijskega programa zabeležili kar 94-odstotno uspešnost, na programu ekonomski tehnik pa 88-odstotno uspešnost. Na poklicno maturo se je prijavilo dodatnih 10 kandidatov iz programa izobraževanje odraslih.

Zbrane misli ter srečno kamniški maturantje!


<< Nazaj | Novice