Mali grad

Četrti Kul petek v duhu indijske glasbe

26.07.2019

 

Četrti Kul petek v duhu indijske glasbeV petek, 19. julija 2019, bo v parku Evropa potekal že četrti »Kul petek« letošnje sezone, organiziran s strani Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik.

Tokrat bo za glasbeno razvajenje poskrbel Duo Aritmija (indijska glasba), v kombinaciji s prvovrstno hrano, ki jo gostinci pripravljajo pred obiskovalci, pa je to dogodek, ki ga vsekakor ne smete zamuditi. Za dodatni program bo tokrat poskrbelo Združenje šoferjev in avtomehanikov Kamnik, ki bodo v okviru akcije #varnovpoletje opozarjali na varno vožnjo. Pripravili bodo posebno igro, kjer boste s pomočjo posebnih očal preiskusili, koliko se zmanjšajo vaše sposobnosti v vožnji pod vplivom alkohola.

Na stojnicah pa bo ponudba masterchiefa Klemena Lampiča, La Pinjate s sangrio, Domače pivovarna pod Menino, Falafel Okusov Orienta, Vratarnice s posebno ponudbo, Pivovarne Barut in Pivovarne Mammut. Za posebno ponudbo poskrbel tudi Mehtab Singh. Gre za indijca, ki živi v Kranju ter vodi prodajalno čajev Indija Koromandija. Kot pravi, bo pripravljal krompir na indijski način.

V kamniškem parku Evropa bo Kul petek vsak petek v juliju in avgustu. Prijetno druženje pod zvezdami se prične ob 18. uri in zaključi ob 24. uri. Vsak teden bo obiskovalce razvajala nekoliko drugačna gostinska ponudba ter druga zvrst glasbe.

Naj bo vsak poletni petek kul petek.

Fotografija: Klemen Brumec


<< Nazaj | Novice