Mali grad

Čarostrelci in Snežna kraljica

13.12.2018

 

Pomemben del Pravljičnega Kamnika predstavljajo tudi prireditve v centru mesta. Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik subvencionira dogodke, ki jih priredijo ponudniki v samem središču mesta, v sodelovanju s Kulturnim društvom Priden Možic pa pripravlja tudi posamezne predstave.

V soboto, 15. decembra, vas vljudno vabimo na Čarostrelce – festival ognjenih skulptur. V parku Evropa bodo tekom dneva postavljene skulpture iz lesa in papirja, ki jih bodo avtorji ob 18. uri prižgali, in sicer eno za drugo v razmaku petih minut. Tako bodo ognjene skulpture zaplesale pred očmi obiskovalcev.

V nedeljo, 16. decembra, bo ob 10.30, 14.00 in 17.00 na Malem gradu potekala predstava Snežna kraljica. Ker je število mest omejeno, je bila za ogled predstave obvezna predhodna prijava in so omenjeni termini že zasedeni. Ogled ostalih bo v omenjenih urah možen, če koga od vnaprej prijavljenih ne bo. Zaradi izrednega zanimanja, bo na voljo še dodatna predstava ob 18.00. Prijava bo možna izključno v nedeljo od 10. ure dalje pri stojnici ob stopnišču na Mali grad.

Besedilo in fotografiji: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice