Mali grad

Čarobni dan po prvih ocenah privabil preko 15.000 obiskovalcev

29.08.2010

 

Po letu dni se je Čarobni dan ponovno vrnil v zeleni ambient Arboretuma Volčji Potok, kjer se je danes po prvih ocenah zbralo preko 15.000 obiskovalcev.

Prireditev, ki je v prvi vrsti je namenjena družinam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas, je bila tudi tokrat obarvana dobrodelno, saj bo organizator, NETVIZIJA d.o.o., s pomočjo Zavoda Zaupanje ter pokroviteljev in partnerjevi z zbranimi sredstvi obdaril 100 otrok iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in druge izvenšolske aktivnosti.

Finančno podporo prireditvi je namenila tudi Občina Kamnik. Župan Tone Smolnikar je na glavnem odru zbranim zaželel prijetno in zabavno druženje v krogu družine in prijateljev, saj je ravno kvalitetno preživljanje prostega časa danes še kako pomembno. Ne gre pozabiti tudi na dobrodelnost, humanitarnost in medsebojno solidarnost, kot je v uvodniku zapisal župan Smolnikar, še posebej v teh časih, ko je pomembno, da kažemo sočutje in družbeno odgovornost do tistih, ki so pomoči najbolj potrebni.

Zbrane sta na odru pozdravila tudi Andreja Pogačnik Jarc, podžupanja Občine Domžale, ki se letos prav tako pridružuje projektu Čarobni dan, ter Andrej Kavšek, predsednik uprave Tilie – glavnega sponzorja prireditve.

 

Na prireditvenem prostoru so čez cel dan potekale razne delavnice za najmlajše, na glavnem odru pa so se zvrstili znani glasbeni izvajalci; Nuša Derenda, Natalija Verboten, Manca Špik, Zlatko, Alenka Gotar,…


<< Nazaj | Novice