Mali grad

Calcit Volley z novim trenerjem

28.05.2018

 

Calcit Volley z novim trenerjem Za krmilom Calcit Volleyja bo odslej sedel Aleš Hribar, dosedanji pomočnik Gašperja Ribiča, ki je le pred dnevi sporočil, da se - vsaj za nekaj časa - umika iz trenerskih vod.  

Hribar se v trenerskih krogih giba že vse od leta 2005, ko je po koncu odbojkarske kariere asistiral Iztoku Kšeli, Tinetu Satlerju, Gregorju Hribarju, Marku Brumnu in do nedavnega Ribiču.  Samostojno je treniral tudi vrsto mlajših Calcitovih selekcij, s katerimi je dosegel šest uvrstitev na zaključni turnir državnega prvenstva, nazadnje pa je v minuli sezoni bdel nad kamniškimi drugoligaši. Da gre za odličnega trenerja, govori tudi dejstvo, da je pred nekaj meseci Hribar postal selektor moške mladinske reprezentance, po tem, ko se je osem let kalil kot pomočnik svojega predhodnika Sama Miklavca.

Izjava

Aleš Hribar: »Vesel sem, da sem s strani vodstva kluba dobil zaupanje. Dolgo sem si želel postati trener članske ekipe in vesel sem, da je do tega prišlo v matičnem klubu. Mogoče sem stopil ne le v čevlje, temveč v čolna predhodnikov Brumna in Ribiča, ki sta v zadnjih letih rezultatsko lestvico postavila zelo visoko, a prepričan sem, da se jo da dvigniti še višje. Moj cilj je ustvariti homogeno ekipo, ki bo trdo delala in na vsaki tekmi šla na zmago. Sestavljamo dober igralski mozaik, je pa dejstvo, da v odbojki, kot v drugih kolektivnih športnih, kvalitete posameznikov ne pomenijo nič, če ni prisoten tudi kolektivni duh.«

Vir: Calcit Volley


<< Nazaj | Novice