Mali grad

Božično novoletni koncert Društva upokojencev Kamnik

16.12.2012

 

Članice in člani Društva upokojencev Kamnik so nam zvečer pripravili prijeten božično novoletni koncert in se ob koncu leta predstavili z njihovimi mnogimi aktivnostmi. Dokaz, da članicam in članom društva ni nikoli dolgčas, je današnji koncert v Domu kulture Kamnik, kjer se jim je pridružil tudi župan Marjan Šarec.

Člani Društva upokojencev Kamnik so aktivni skozi celo leto. Ob mnogih kamniških dogodkih se nam predstavljajo s kulturno sekcijo. Na današnjem koncertu so nam z dobro voljo prepevale Ljudske pevke Predice, pod vodstvom Angele Jagodic. Razpoloženemu občinstvu se je predstavil tudi Mešani pevski zbor, pod umetniškim vodstvom Karle Urh. Za ohranjanjem plesne tradicije in kulturne dediščine ima velike zasluge Folklorna skupina Društva upokojencev Kamnik, pod vodstvom Francija Poljanška. Z živahnimi zvoki pa je bil nepogrešljivi del programa tudi ansambel Jesenski cvet, in sicer z Lojzko in Nado na harmoniki ter kitaristom Viktorjem.  

S pozdravnimi besedami je občinstvo koncerta nagovoril predsednik Društva upokojencev Kamnik Vinko Polak.

Božično novoletno voščilo kamniškim upokojenkam, upokojencem in ostalim obiskovalcem današnjega koncerta je namenil tudi župan Marjan Šarec in poudaril sledeče, »da bi z vedrino, dobro voljo in optimizmom zaključili letošnje koledarsko leto.«

Svoj delež današnjemu prazničnemu vzdušju pa so dodali tudi učenci in učenke Vokalno-instrumentalne skupine Osnovne šole Stranje.


<< Nazaj | Novice