Mali grad

Božiček obiskal in obdaroval varovance Društva Sožitje Kamnik

19.12.2015

 

Župan Marjan Šarec se je dopoldan skupaj z višjo svetovalko za področje družbenih dejavnosti Katjo Vegel udeležil predbožičnega obdarovanja varovancev Društva Sožitje Kamnik, ki so z velikim veseljem pričakali Božička in se še bolj razveselili daril, ki jih je prinesel s seboj.

V imenu Društva Sožitje Kamnik je zbrane sprva pozdravila predsednica Metka Hribar, ki je dejala, da je Božiček letos poskrbel za to, da jim bo v mrzlih dneh toplo.

Župan Marjan Šarec pa je ob prijetnem dogodku pozdravil vse varovance in jim zaželel mirne praznike, da bi se imeli še naprej tako lepo, se med seboj spoštovali in se imeli neizmerno radi.

Pred prihodom zadnjega od treh dobrih mož, ki nas obiščejo v decembrskih dneh, so za pestro dogajanje poskrbele učenci gledališke skupine Osnovne šole Stranje, pod mentorstvom Mire Papež, ki so letos zaigrali prisrčno igrico Neznalček.

Polni nestrpnega pričakovanja dobrega moža, ki so ga varovanci skupaj s svojci in prijatelji le priklicali, pa je Božiček na usta privabil številne iskrene nasmehe in jim zaželel lepe misli ob prihajajočem novem letu.


<< Nazaj | Novice