Mali grad

Boris Kobal in Tin Vodopivec na Kamfestu nasmejala Katzenberg, Noctiferia ogrela Mali grad

11.08.2015

 

Ponedeljkov dress code na Glavnem odru? Črna, seveda! Mali grad je namreč zasedla ena najvidnejših slovenskih zasedb Noctiferia in dodobra ogrela po večini dolgolaso občinstvo. Na drugi strani Kamnika pa sta Boris Kobal in Tin Vodopivec predpremierno predstavila dobro uro in pol dolgo sodelovanje v celovečerni stand up predstavi Staro za novo. Tudi ona sta dodbra ogrela sedeče občinstvo, lasje pa so bili tu krajši, med njimi pa se je našel tudi že kak siv pramen.

Sicer pa ni manjkalo dogajanja tudi drugod - največ občinstva v popoldanskem programu je na primer privabil Tek s feršterkerjem na Mali grad. Časi so menda vsako leto boljši in veseli smo, da ta avtohtona kamfestovska panoga dobiva tako dobre konkurenčne tekmovalce. Vsekakor upamo, da bo kmalu priznana tudi kot olimpijski šport!

Peti dan Kamfesta bo v znamenju Big Band GveriLLaz - vrhunski novogoriški big band bo na Glavnem odru igral glasbo legendarnega Franka Zappe. Sam Sebastian bo čaral za otroke, Bratko Bibič igral harmoniko za nekoliko starejše, v Katzenberg pa se za naslednje tri dni vrača kino - prva bo na sporedu francoska romantična komedija Gemma Bovery.

Celoten program poletnega druženja si lahko ogledate tukaj, več o dogajanju pa lahko spremljate na uradni spletni strani organizatorjev www.kamfest.org in na družabnem omrežju Facebook.

Se vidimo!


<< Nazaj | Novice