Mali grad

Boji na 6. kvadratlonu vse bolj "vroči"

03.08.2013

 

Drugi dan 6. Kvadratlona na igriščih Pod Skalco so se ekipe merile v košarki na en koš. Tokrat so bili rezultati že bolj pričakovani, stanje na skupni lestvici pa kaže na izredno izenačenost ekip, saj se jih lahko še vsaj osem bori tudi za končno zmago, čeprav so se malce odlepili Železni team, Stavca in ZZP, vendar imajo vsi še vsaj eno slabo disciplino pred sabo.

Izredno dobro so se zopet borile Carice, ki bodo prav tako drugi dan prišle še do svoje igre, čeprav so Smolnikarjeva, Ogrinova in Jazbinškova že danes povzročale velike težave moškim predstavnikom. Hitro so se od tekmovanja poslovile ekipi Đon Rambo in ŠKD Mekinje, za slednje so bili usodni letošnje posebno presenečenje ekipa organizatorja + 100 po srcu, ki je tokrat osvojila peto mesto.

V polfinalu so se pomerile ekipe Stavca proti ZZP in Železni team proti Trisport. Po pričakovanju so se v finale uvrstili igralci ZZP in Železni team. V boju za tretje mesto so slavili igralci Trisporta. Veliko finale je bilo po pričakovanju zelo živčno in napeto do konca, slavila pa je ekipa ZZP.

Danes, v soboto, bodo z odbojko zaradi vročine začeli že ob 9. uri, vaterpolo, ki bo očitno zopet odločalo pa ob 17. uri. Skupnega zmagovalca pa bomo dobili okoli 20. ure.

Torej vsi, ki vam ni prevroče, vabljeni spodbujat devet neumornih ekip, ki se bodo potili na mivki in bazenu.

Besedilo in fotografije: Cico1.


<< Nazaj | Novice