Mali grad

Bliža se vikend vrhunske odbojke v Kamniku

17.01.2020

 

Vikend vrhunske odbojke v Kamniku Calcit Volley bo gostil zaključni turnir najboljše četverice v Pokalu Slovenije. Med 17. in 19. januarjem se bodo v Kamniku v Športni dovrani za prvo lovoriko sezone 2019/2020 najboljše slovenske ekipe v ženski in moški kategoriji.

Turnir bodo odprle ženske ekipe, kjer bomo najprej spremljali obračun odbojkaric Nova KBM Branika in Luke Koper, nato se bodo za finalno vstopnico pomerile še domače odbojkarice, branilke naslova Calcit Volley z ekipo SIP Šempeter. V obračunih za moško lovoriko se bosta v sosedskem obračunu udarila ACH Volley in Hiša na kolesih Triglav, za večerni spektakel pa bosta poskrbela domači Calcit Volley in Merkur Maribor. Velika finala bosta na sporedu v soboto za ženske in v nedeljo za moške.

RAZPORED TEKEM

Petek, 17. januar 2020

Sobota, 18. januar 2020

Nedelja, 19. januar 2020

Vstopnina

Najstrožje je v Športno dvorano Kamnik prepovedan vnos predmetov, ki se lahko uporabijo za medsebojno fizično obračunavanje ali metanje na igrišče. Klubske zastave ne smejo biti pritrjene na palice iz trdih materialov, uporaba siren, piščalk in vuvuzel ni dovoljena. Vnos hrane in pijače je prepovedan.

Spremljevalni program

Obiskovalce poleg napetih obračunov za pokalno lovoriko čakajo bogate nagrade in navijaško vzdušje, ki ga bodo pomagali ustvarjati energični Uroš Bitenc na mikrofonu in plesalke Leaders Unified Dance Team. Hrana in pijača bosta na voljo pred vhodom v dvorano.

Dobrodelni koledar

Še zadnjič boste imeli možnost kupiti uradni koledar Calcit Volley za leto 2020 in s tem pomagati pri nakupu naprave za magnetoterapijo oskrbovancev Doma starejših občanov Kamnik. Koledar po ceni 10 EUR bo na voljo na blagajni, celoten zbrani izkupiček pa Calcit Volley namenja nakupu naprave.

Besedilo in fotografija: Calcit Volleyball


<< Nazaj | Novice