Mali grad

Bliža se 3. kvadratlon v gasilskih disciplinah

21.06.2012

 

V soboto, 23. 6. 2012, vas vljudno vabimo na ogled 3. kvadratlona v gasilskih disciplinah, ki se bo odvijal na prostoru pred stavbo Prostovoljnega gasilskega društva Kamnik (Livarska ulica 1). Pričetek tekmovanja je ob 10. uri, predviden zaključek pa je okoli 15. ure.

Na tekmovanju bodo nastopile trojke operativnih gasilk in gasilcev iz gasilskih zvez Kamnik in Komenda, pričakovano število trojk je okoli 20. V štirih različnih atraktivnih gasilsko-taktičnih disciplinah se bo preverjalo znanje in psiho-fizična pripravljenost operativnih trojk, tako s področja gašenja, kot tudi s področja tehničnega reševanja. Za lažjo predstavo o tekmovanju si lahko ogledate povezavo do poročila in povezavo do video poročila  iz lanskoletnega tekmovanja, ki pa je bilo razdeljeno na športni in gasilski del. Kot smo že omenili, so letošnje discipline zgolj gasilske.

Tekmovanje spada tudi v okvir dogodkov, ki jih naše društvo pripravlja ob letošnjem praznovanju 130. letnice neprekinjenega delovanja  društva.

Besedilo: Mitja Kemperle, PGD Kamnik


<< Nazaj | Novice