Mali grad

Anketa in vabilo k sodelovanju pri analizi obstoječega stanja na področju mobilnosti v občini Kamnik

26.07.2016

 

Anketa in vabilo k sodelovanju pri analizi obstoječega stanja na področju mobilnosti v občini KamnikPrvi korak v pripravi vsake strategije, tudi Celostne prometne strategije (CPS), je temeljita analiza obstoječega stanja, v katero je vključenih čim več pomembnih deležnikov ter zainteresiranih občank in občanov. Če želite, da bi analiza stanja prometa in mobilnosti v občini Kamnik vključevala tudi vaše mnenje in ideje, sodelujte tudi sami in izpolnite anketo. Vzelo vam bo največ 15 minut časa, izpolnjeni podatki pa bodo skupaj z drugimi obravnavani in vključeni v pripravo celovite analize stanja prometa in mobilnosti v občini Kamnik. Z vašimi odgovori boste pomembno prispevali k temu, da bo analiza stanja kakovostnejša in bo vključevala različne vidike, ki jih brez vašega sodelovanja mogoče ne bi.

Kje najdete anketo?

Najlažja obdelava podatkov je omogočena, kadar udeleženci anketo izpolnjujejo elektronsko. Zato vas vljudno vabimo, da izpolnite anketo, ki je objavljena na spletni strani: https://www.1ka.si/a/101673.

Tiskana anketa pa je od danes, torka, 26. julija 2016, dosegljiva tudi na ključnih mestih v občini Kamnik, in sicer v preddverju Občine Kamnik, Knjižnici Franceta Balantiča Kamnik, Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik, Turistično-informacijskem centru Kamnik, Domu kulture Kamnik, Hiši arhitekture na Šutni, na glavni železniški postaji in glavni avtobusni postaji. Na teh mestih so pripravljene skrinjice za oddajo ankete, lahko pa jo pošljete tudi na naslov Občina Kamnik, Glavni trg 24, 1240 Kamnik, s pripisom »anketa CPS«.

Na anketnem listu, ki ga je potrebno oddati najkasneje do sobote, 10. septembra 2016, boste poleg vprašanj našli vsa potrebna navodila, preberete si jih lahko tudi tukaj.  

Ob zaključku v mesecu septembru bo izžreban/a udeleženec oziroma udeleženka prejel/a praktično nagrado, in sicer vozovnico integriranega javnega potniškega prometa.

Ves čas trajanja projekta je možno vprašanja in pobude podajati preko elektronske pošte cps@kamnik.si.

Vljudno vabljeni k sodelovanju.


<< Nazaj | Novice