Mali grad

Anja in Oto navdušila pretežno sedečo množico

15.08.2012

 

In smo že na polovici Kamfesta 2012! Včerajšnji in današnji dan bosta nedvomno vrhunca s koncertoma zelo različnih izvajalcev - vsak za svojo generacijo.

Tako sta včeraj na Glavnem odru malce bolj zrele obiskovalce navdušila Anja Bukovec in Oto Pestner. Z minisimfoničnim orkestrom sta odigrala dobro uro in pol trajajoč koncert, ki je nedvomno bil povšeči tokrat bolj sedečemu občinstvo. Oto je razdelil tudi nekaj avtogramov, predvsem gospem, ki so si prostor za ogled koncerta zagotovile že uro pred predstavo. Pametno!


Še prej smo v Keršmančevem parku videli predstavo Svinjski pastir, v Samčevem predoru pa se je gnetla množica, ki se je želela popeljati z visoko gasilsko lestvijo. PGD Kamnik je precej podaljšal svoje udejstvovanje v predoru, tako da so možnost lahko ponudili čim večjemu številu obiskovalcev. V četrtek in petek pa z gasilskim kamionom pridejo tudi v Keršmančev park.

Večer pa so zaključili improvizatorji - Kolektiv Narobov v postavi Tomaž Lapajne - Dekleva, Alenka Marinič in Goran Završnik je v prijetnem vzdušju Vrta Kavarne Veronika odigral zabavne prizore o zobnih nitkah, mornarjih in klobasi.

Danes pa drugačna muzika - raper Klemen Klemen na Glavnem odru, na istem odru še stand up komika Perica Jerković in Mladen Pahović, še prej pa predstava ZOOpotniki v Keršmančevem parku.

Vir: kamfest.org


<< Nazaj | Novice